Săptămâna a patra de tabără a adus la Bușteni copii din Neamț, Bacău, Constanța și Teleorman. La finalul celor cinci zile petrecute la Bușteni, copiii au lăsat unele dintre cele mai emoționante mărturii despre trăirile lor în tabăra „Licăr de Lumină”. Iată doar câteva dintre ele:

Din momentul în care am intrat pe poarta acestei minunate mănăstiri, am rămas uimită de peisajul nemaipomenit, de oamenii de aici și de micile animăluțe. Cu ajutorul domnilor profesori, am descoperit cine sunt eu cu adevărat și de ce sunt în stare. Mulțumim tuturor pentru tot ce ne-au oferit de-a lungul taberei. Așa cum ne-am simșit noi, sper ca tot așa să fie și restul copiilor care vor veni aici. Orice ar fi, ALEGEȚI ȘCOALA!”

DSC00177

A fost cea mai tare experiență pe care am trăit-o. Focul, urcatul pe munte, imnul, profii, toate la un loc au reușit să ne facă să ne simțim unici, invincibili. Cel mai mult îi mulțumesc dlui. Marius care a făcut ca această tabără să prindă culoare prin ideile și farsele cu care venea chiar în cele mai neașteptate momente. Sper din suflet să mai trăiesc experiența. Mulțumim din suflet, oameni frumoși!”( Raluca, gr. I pictură)

DSC00440

Domnișoara Bianca mi-a schimbat viața! În această tabără m-am distrat, sper ca eu să mă mai întâlnesc cu acești oameni minunați.”(Luminița)

DSC01539

Cu toate că a fost foarte multă severitate și eram supravegheați non-stop, m-am distrat alături de cei mai tari profi și cu siguranță îmi va fi dor de locul acesta. Am întâlnit niște oameni minunați și niște prieteni adevărați. Tot respectul!”

DSC01599

„A fost cea mai frumoasă săptămână din vacanță. Am un singur regret – că nu m-am împrietenit cu toți din prima zi. Sper să mai am parte de bucurii precum am avut în această tabără minunată și să țin legătura cu noii mei prieteni! Alegeți cunoașterea!”

DSC00460

„Mie mi-a plăcut foarte foarte mult aici, aș vrea să mai vin aici, în toată vacanța ați fost minunați, chiar aș vrea să îmi trăiesc viața aici. N-o să uit niciodată. Am petrecut clipe frumoase alături de toți. Este una dintre cele mai frumoase amintiri și am să spun celorlalți că m-am distrat, aș vrea să ne mai întâlnim. Vă mulțumesc!”

DSC00847

“Săptămâna a fost una foarte distractivă. Am fost în grupa dlui Ștefan care mi-a fost ca un frate mai mare, îndrumându-mă pe cele mai bune drumuri. A venit și ziua despărțirii, dar aș vrea să rămân cu cele mai frumoase amintiri, o să îmi fie foarte dor. A fost cea mai frumoasă tabără care, prin credință, mi-a deschis ochii spre Dumnezeu.”

DSC01590

Acestă tabără a fost unul dintre cele mai frumoase lucruri care mi s-au întâmplat. A fost o experiență unică pe care aș repeta-o oricând. Acum, la sfârșit privesc cu lacrimi în ochi plecarea. Vă mulțumesc.

 

       

Leave Comment